Cofinancé par l’Union européenne

L’UNION EUROPÉENNE SOUTIENT LES CAMPAGNES DONT L’OBJECTIF EST DE PROMOUVOIR LES PRODUITS AGRICOLES DE GRANDE QUALITÉ

HomeSur le painIngrédientsNoix, graines et fruits

Noix, graines et fruits

On ajoute souvent au pain des noix, des graines et des fruits tels que raisins secs, amandes ou autres. On peut également y incorporer d’autres ingrédients comme des épices, du fromage ou des légumes (p. ex. des oignons). Ce genre d’ingrédients personnalise parfaitement un pain classique. On peut ainsi obtenir une grande variété de pains spéciaux, dont la préparation et la forme diffèrent de celles des pains habituels. Bien que ces types de pain se ressemblent beaucoup, leur origine est parfois totalement différente.

Chaque ingrédient ajouté influence la valeur nutritionnelle finale du pain.

Al de verschillende toevoegingen beïnvloeden de uiteindelijke voedingswaarde van het betreffende brood.Noten, zaden en vruchten zoals rNoten, zaden en vruchten zoals rozijnen, amandelen of pitten worden veel verwerkt in brood. Maar ook andere extra ingrediënten zoals kruiden, kaas of groenten (bijvoorbeeldzoals ui) worden toegevoegd. Dit soort ingrediënten kunnen een basisbrood speciaal maken. Er zijn dan ook vele soorten luxe- en speciaalbrood. Dat zijn soorten brood die in vorm en receptuur bereiding afwijken van het gangbare brood. Onderling lijken deze soorten ook nauwelijks op elkaar. Hun oorsprong is vaak totaal verschillend.
Al de verschillende toevoegingen beïnvloeden de uiteindelijke voedingswaarde van het betreffende brood.Noten, zaden en vruchten zoals rozijnen, amandelen of pitten worden veel verwerkt in brood. Maar ook andere extra ingrediënten zoals kruiden, kaas of groenten (bijvoorbeeldzoals ui) worden toegevoegd. Dit soort ingrediënten kunnen een basisbrood speciaal maken. Er zijn dan ook vele soorten luxe- en speciaalbrood. Dat zijn soorten brood die in vorm en receptuur bereiding afwijken van het gangbare brood. Onderling lijken deze soorten ook nauwelijks op elkaar. Hun oorsprong is vaak totaal verschillend.
Al de verschillende toevoegingen beïnvloeden de uiteindelijke voedingswaarde van het betreffende brood.oNoten, zaden en vruchten zoals rozijnen, amandelen of pitten worden veel verwerkt in brood. Maar ook andere extra ingrediënten zoals kruiden, kaas of groenten (bijvoorbeeldzoals ui) worden toegevoegd. Dit soort ingrediënten kunnen een basisbrood speciaal maken. Er zijn dan ook vele soorten luxe- en speciaalbrood. Dat zijn soorten brood die in vorm en receptuur bereiding afwijken van het gangbare brood. Onderling lijken deze soorten ook nauwelijks op elkaar. Hun oorsprong is vaak totaal verschillend.
Al de verschillende toevoegingen beïnvloeden de uiteindelijke voedingswaarde van het betreffende brood.NNoten, zaden en vruchten zoals rozijnen, amandelen of pitten worden veel verwerkt in brood. Maar ook andere extra ingrediënten zoals kruiden, kaas of groenten (bijvoorbeeldzoals ui) worden toegevoegd. Dit soort ingrediënten kunnen een basisbrood speciaal maken. Er zijn dan ook vele soorten luxe- en speciaalbrood. Dat zijn soorten brood die in vorm en receptuur bereiding afwijken van het gangbare brood. Onderling lijken deze soorten ook nauwelijks op elkaar. Hun oorsprong is vaak totaal verschillend.
Al de verschillende toevoegingen beïnvloeden de uiteindelijke voedingswaarde van het betreffende brood.Noten, zaden en vruchten zoals rozijnen, amandelen of pitten worden veel verwerkt in brood. Maar ook andere extra ingrediënten zoals kruiden, kaas of groenten (bijvoorbeeldzoals ui) worden toegevoegd. Dit soort ingrediënten kunnen een basisbrood speciaal maken. Er zijn dan ook vele soorten luxe- en speciaalbrood. Dat zijn soorten brood die in vorm en receptuur bereiding afwijken van het gangbare brood. Onderling lijken deze soorten ook nauwelijks op elkaar. Hun oorsprong is vaak totaal verschillend.
Al de verschillende toevoegingen beïnvloeden de uiteindelijke voedingswaarde van het betreffende brood.Noten, zaden en vruchten zoals rozijnen, amandelen of pitten worden veel verwerkt in brood. Maar ook andere extra ingrediënten zoals kruiden, kaas of groenten (bijvoorbeeldzoals ui) worden toegevoegd. Dit soort ingrediënten kunnen een basisbrood speciaal maken. Er zijn dan ook vele soorten luxe- en speciaalbrood. Dat zijn soorten brood die in vorm en receptuur bereiding afwijken van het gangbare brood. Onderling lijken deze soorten ook nauwelijks op elkaar. Hun oorsprong is vaak totaal verschillend.
Al de verschillende toevoegingen beïnvloeden de uiteindelijke voedingswaarde van het betreffende brood.oten, zaden en vruchten zoals rozijnen, amandelen of pitten worden veel verwerkt in brood. Maar ook andere extra ingrediënten zoals kruiden, kaas of groenten (bijvoorbeeldzoals ui) worden toegevoegd. Dit soort ingrediënten kunnen een basisbrood speciaal maken. Er zijn dan ook vele soorten luxe- en speciaalbrood. Dat zijn soorten brood die in vorm en receptuur bereiding afwijken van het gangbare brood. Onderling lijken deze soorten ook nauwelijks op elkaar. Hun oorsprong is vaak totaal verschillend.
Al de verschillende toevoegingen beïnvloeden de uiteindelijke voedingswaarde van het betreffende brood.zijnen, amandelen of pitten worden veel verwerkt in brood. Maar ook andere extra ingrediënten zoals kruiden, kaas of groenten (bijvoorbeeldzoals ui) worden toegevoegd. Dit soort ingrediënten kunnen een basisbrood speciaal maken. Er zijn dan ook vele soorten luxe- en speciaalbrood. Dat zijn soorten brood die in vorm en receptuur bereiding afwijken van het gangbare brood. Onderling lijken deze soorten ook nauwelijks op elkaar. Hun oorsprong is vaak totaal verschillend.
 
Al de verschillende toevoegingen beïnvloeden de uiteindelijke voedingswaarde van het betreffende brood.

Delen via